Når De har bestemt Dem for at Deres behov og krav til en ny hjemmesideløsning bedst dækkes ved at anvende joomla! CMS, så har De sikkert allerede en god fornemmelse hvilken af mine udbudte pakker der matcher bedst.

Før De bestiller en ny hjemmeside baseret på joomla! CMS hos ot2sen.dk vil jeg bede Dem gøre følgende overvejelser:

Opfylder Deres nuværende webhotel kravene til at anvende og drive en dynamisk hjemmeside optimalt?
Såfremt de ikke har en dedikeret server eller VPS med mulighed for at indstille så bør De sikre Dem at Deres webhotel er af typen Unix/Linux og understøtter PHP 7.+, MySQL 5.+, opsat med en konfiguration hvor webudbyderen anvender Safe Mode = Off, Register Globals = Off, og hvor rettigheder/ejerskab af filer/mapper håndteres hensigtsmæssigt.

Hvis Deres nuværende webhotel ikke opfylder basiskrav, så bør De først overveje at skifte til en god udbyder.
Jeg vil da anbefale at De skifter til følgende udbyder:

SiteGround.com

SiteGround leverer stabil og hurtig hosting med et væld af tekniske muligheder. De har nyeste PHP og de har fri SSL via Let´s Encrypt aktiveret som standard.Valg af pakke hos ot2sen.dk:
Når de vælger Deres hjemmesideløsning blandt udbudte pakker, så skal De blot udfylde bestillingsformularen for den pakke der bedst matcher deres ønskede løsning.

De bør være forberedt på at oplyste priser er baseret på levering af en produktionsklar webløsning, leveret med minimalt demo-indhold. Såfremt De ønsker at løsningen skal være både produktionsklar og nøglefærdig med leveret indhold af tekst og billeder indbygget, så kan prisen blive justeret i forhold til omfang, format og type af indhold der skal redigeres og klargøres.

Såfremt en pakke kun næsten matcher behovet, så kan De blot udfylde feltet til bemærkninger, og De vil så modtage et tilbud med en justeret pris såfremt Deres ekstra ønsker kan opfyldes uden decideret at skulle vælge en større pakke.

De vil ligeledes modtage et bud på hvornår det vil være muligt at påbegynde/afslutte opgaven.

Specielle ønsker og krav der muligvis ikke matcher joomla! CMS:
Skulle Deres ønsker til webløsningen og specielle funktioner eller opsætning efter min vurdering ikke rigtigt kunne løses indenfor rammerne af en fornuftigt opsat joomla! CMS løsning, så vil jeg enten:

- henvise Dem til en mere specialiseret virksomhed som kan tilbyde dem specialkodning af Deres ønsker til en joomlabaseret løsning
- anbefale Dem at vælge en anden open source CMS løsning der bedre matcher Deres ønsker, og om muligt henvise til en virksomhed med speciale i dette produkt

Til enhver tid bør der vælges den bedste software til den pågældende opgave, og dette er ikke nødvendigvis Joomla! CMS. Jeg vil kun give Dem et tilbud såfremt jeg føler at Deres hjemmeside kan udføres tilfredsstillende i Joomla! CMS

Migrering til Joomla! 3

Få hjælp til at migrere din uddaterede joomla 1.5 og 2.5 til 3.

Migrering joomla 1.5 og 2.5 til 3

Webpakker som service

blackboard

Der arbejdes på at udbyde nyt koncept med færdigbyggede løsninger, inklusiv online undervisning.

Support

Billede til joomla support tekst

Pro support til Joomla! CMS. På timebasis eller løbende supportaftalte.

Læs mere...

Please publish modules in offcanvas position.

Copyright © 2004-2017 ot2sen.dk | CVR nr.: 2785 6330 | Handelsbetingelser

Joomla!® is the trademark of Open Source Matters, Inc in the United States and other countries.
The Joomla! name is used under a limited license granted by Open Source Matters.
ot2sen.dk is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.