support joomla

 Når du har brug for support til din joomla hjemmeside så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos ot2sen.dk kan du få præcis den type support som du har brug for.

Om det er hjælp til at holde din side opdateret, assistance til småjusteringer eller løbende avanceret support omkring vedligehold og udvikling, ja så kan du få det her på siden.

opdatering 300
Opdateringsaftale:

Med en opdateringsaftale sikrer du at din hjemmeside løbende bliver holdt ajour med nyeste versioner af joomla og udvidelser.

Din joomla 3 hjemmeside får nyeste opdatering straks efter udgivelse, og det sikres løbende at 3-parts udvidelser er kompatible med selve joomla opdateringer.

For hver større opdatering sikres en fuld backup af din hjemmeside, og denne gemmes eksternt så der altid vil kunne gendannes et tro kopi af din side såfremt der skulle opstå problemer med siden.

Aftalen gælder 12 måneder og det vil kun koste dig ½ time almindelig supporttime takst pr. måned, og dette uafhængigt af om der er mange eller få opdateringer og backups i perioden.

 

 

supportpakke 300
Supportaftale:

Hvis du indgår en løbende supportaftale kan du opnå et favorabel rabat på timeprisen samtidig med at du sikrer dig altid at have kvalificeret assistance lige ved hånden.

Det kan selvfølgelig aftales individuelt hvordan præcis din support skal sammensættes.

Hvor nogen har brug for hjælp til at tilrette design, da vil andre have brug for hjælp til opsætning, installation og instruktion i en speciel funktionalitet som de gerne vil udvide deres side med.

Du kan kombinere dig til den løsning der passer dig bedst, så du både får løbende opdateringer og også teknisk assistance som behovet opstår.

Aftalen løber 12 måneder eller til timerne er forbrugt. Du kan selvfølgelig altid opfylde med en ny omgang timer i en løbende pakke.

 

support 300
Support:

Nogle har kun et mindre behov for support til at løse et mindre aktuelt problem som de ikke selv kan løse.

På timebasis kan løses almindelig tekniske problemstillinger på din hjemmeside.

Måske er det opstået en fejl på din hjemmeside som du ikke selv kan løse, eller du har brug for hjælp til at få opsat en udvidelse korrekt.

Almindelig support kan dække fejlfinding, tilretning, rådgivning.

Du skal forvente at der ved første supportkontakt vil blive anvendt 1 time for sikring af adgang til siden, ftp, webhotel, phpmyadmin og ikke mindst til at tage en fuld backup af filer og database, så der vil kunne gendannes. 

 

 

migrering 300
Migrering:

Du bør altid anvende nyeste og sikreste version af joomla, så du undgår problemer med at uvedkommende gæster ødelægger din side.

Det er også vigtigt at være teknisk ajour, da du kan komme i problemer med serversoftwaren når denne opdateres på dit webhotel. Joomla er klar til nyeste teknologier - det bør du også være.

Så hvis du har brug for at få en ældre joomla hjemmeside opdateret og migreret til nyeste joomla 3, så kan dette udføres her hos ot2sen.dk

Der udføres alt fra simple migreringer til avancerede migreringer der kompliceres af kombinationer af 3-parts udvidelser.

 

 

 

 

 

* Icons designed by Freepik

Migrering til Joomla! 3

Få hjælp til at migrere din uddaterede joomla 1.5 og 2.5 til 3.

Migrering joomla 1.5 og 2.5 til 3

Webpakker som service

blackboard

Der arbejdes på at udbyde nyt koncept med færdigbyggede løsninger, inklusiv online undervisning.

Support

Billede til joomla support tekst

Pro support til Joomla! CMS. På timebasis eller løbende supportaftalte.

Læs mere...

Please publish modules in offcanvas position.

Copyright © 2004-2017 ot2sen.dk | CVR nr.: 2785 6330 | Handelsbetingelser

Joomla!® is the trademark of Open Source Matters, Inc in the United States and other countries.
The Joomla! name is used under a limited license granted by Open Source Matters.
ot2sen.dk is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.